Stafi

Aulona Selishta

Asistente Hulumtuese

Aulona  është Asistente Hulumtuese në Institutin GAP. Ajo iu bashkua Institutit GAP fillimisht si praktikante në shtator të vitit 2018. Aulona ka përfunduar studimet Bachelor  në departamentin Ekonomi e Aplikuar dhe Menaxhment (në gjuhën angleze) në Universitetin e Prishtinës. Ndërsa, një semestër të studimeve e përfundoi në departamentin e Financave dhe Kontabilitetit në Nysa të Polonisë. Ajo gjithashtu përfundoi shkollën verore rreth historisë së Europës në Luxemburg dhe Berlin. Përveç këtyre Aulona vazhdimisht ka marrë pjesë në gara të matematikes dhe trajnime që kanë trajtuar çështje sociale dhe ekonomike. 

 

GAP Donatorët

Swedish International Development Cooperation Agency National Endowment for Democracy Rockefeller Brothers Fund Open Society Institute Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë