Instituti GAP ka ndarë mirënjohjet për fituesit e garës së shkrimeve analitike

12/02/2019

Instituti GAP ka ndarë mirënjohjet për tre fituesit e shkrimeve më të mira të garës së shkrimeve analitike për studentët 18-23 vjeç. Fituesit e kësaj gare janë: Aulonë Cenaj, Anda Maloku dhe Mërgim Përvetica.

Gara për shkrime analitike do të përsëritet andaj ju inkurajojmë ta përcjellni thirrjen e radhës.