Projektbuxheti 2021: favorizimet dhe diskriminimet e komunave në investime kapitale

30/12/2020

 

 

Instituti GAP ka analizuar shpërndarjen e investimeve kapitale të ministrive në komuna në mënyrë që të shihet nëse ka pasur favorizim apo diskriminim për komuna në baza partiake. Në projektbuxhet nuk jepen shpjegime lidhur me kriteret për ndarjen e investimeve kapitale të nivelit qendror në komuna.

Raportin e plotë mund ta gjeni duke klikuar këtu.