Fituesit e garës me shkrime analitike mbi luftimin e korrupsionit në sektorin e energjisë përmes dixhitalizimit dhe transparencës

09/12/2022

Në ditën botërore kundër korrupsionit, Instituti GAP, në bashkëpunim me UNDP Kosovo ndau çmimet e garës me shkrime analitike.

Fituesit e kësaj gare janë:

Përparim Leka – vendi i parë

Lorik Hysenaj – vendi i dytë

Ernit Lajci – vendi i tretë

Instituti GAP i falenderon të gjithë pjesëmarrësit e kësaj gare dhe i fton të gjithë studentët që të bëhen pjesë e thirrjeve të ardhshme për kontributin e tyre në politika publike.

Kjo garë është përkrahur nga UNDP/Projekti SAEK III, mbështetur nga Qeveria Zvicerane dhe ajo Suedeze, (SDC dhe SIDA).

 

 

#InstitutiGAP #UNDPKosovo #EmbassyofSwedeninPrishtina #SDCKosovo #EmbassyofSwitzerlandKosovo #transparency #anticorruptionday #UnitedAgainstCorruption