Bashkëpunëtorët e jashtëm

Nora Latifi-Jashari

Bashkëpunëtore e Jashtme

Nora është Bashkëpunëtore e jashtme në Institutin GAP. Ajo nga viti 2016 deri ne dhjetor të vitit 2021 ishte Drejtoreshë Ekzekutive në Institutin GAP. Ajo iu bashkua Institutit GAP në dhjetor 2007 dhe para se të marrë pozitën e Drejtoreshës Ekzekutive, ajo ka shërbyer si Drejtoreshë e Financave dhe pastaj si Menaxhere e Programeve. Përmes programit Fulbright, ajo ka përfunduar studimet Master në Ekonomi nga Northern Illinois University në SHBA. Ajo gjithashtu mban titullin Baçelor në Menaxhment & Ndërmarrësi dhe Politika Publike nga Instituti për Teknologji i Roçesterit dhe Universiteti Amerikan në Kosovë. Nora ka marrë pjesë edhe në shumë seminare që trajtojnë çështje të ndryshmë ekonomike dhe sociale si dhe ka marrë pjesë në trajnime të ndryshme profesionale.

 

GAP Donatorët

Swedish International Development Cooperation Agency National Endowment for Democracy Rockefeller Brothers Fund Open Society Institute Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë