Shqip  |  English
Instituti GAP mbajti konferencën për media me temë "Monopoli i homologimit"
Tryezë Diskutimi: "Ndikimi i Veturave në Shëndet dhe Siguri Rrugore"
Akciza në Duhan - Efektet në Konsum dhe Import
Instituti GAP mbajti konferencën për media me temë " Gjendja e prodhuesve të materialit ndërtimorë me bazë nga argjila"
Instituti GAP mbajti konferencën për media me temë "Gjendja e prodhuesve dhe përpunuesve të qumështit”
Instituti GAP organizoi debat me temën “A garanton Buxheti 2016 një raport më të mirë të Komisionit Evropian për Kosovën?”
Ndikimi ekonomik i DokuFest 2015
 
 
1293
ditë nga dita kur GAP ka dorëzuar padi per qasje ne dokumente zyrtare kunder MZHE
Rr. Sejdi Kryeziu, Blloku 4, Kati II
10000 Prishtinë, Kosovë
+ 381 38 609 339
info@institutigap.org
© 2012 - Instituti GAP