Stafi

Antigona Berisha-Lucaj

Zyrtare për Komunikim/Hulumtuese

Antigona është Asistente Hulumtuese në Institutin GAP, Qendra për Zhvillime Politike. Ajo iu bashkua Institutit GAP në dhjetor 2007 si Menxhere e Zyres. Antigona ka përfunduar shkollën e lartë të Gjuhës Angleze dhe Metodave të Mësimdhënies në Universitetin e UEJL-it, Tetovë, Maqedoni.  Ajo po ashtu ka përfunduar studimet Baçelor në Gjuhë dhe Letërsi Angelze në universitetin AAB, Prishtinë. Tani është në përfundim të studimeve master për Marrëdhënie me Publikun dhe Komunikimi i Marketingut në universitetin UEJL, Shkup, Maqedoni.  Para se t’i bashkohet Institutit GAP, Antigona ka punuar si përkthyese në zyren e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, ndërsa ma herët ka punuar në organizatën AVSI si asistente e projektit si dhe në Zyrën Ndërlidhëse të Malajzisë në Prishtinë si Asistente Financiare. 

 

GAP Donatorët

Swedish International Development Cooperation Agency National Endowment for Democracy Rockefeller Brothers Fund Open Society Institute Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë