Stafi

Gentian Gashi

Hulumtues

 

Gentiani është hulumtues në Institutin GAP. Gentiani fillimisht përfundoi një praktikë në Institutin GAP në gusht të vitit 2015, e katër vite më pas gjatë gushtit të vitit 2019 iu bashkua Institutit GAP si hulumtues. Gjatë vitit 2019, Gentiani poashtu përfundoi studimet e Masterit në Ekonomi me fokus në ekonomi politike në Universitetin e Freiburgut në Gjermani. Ai po ashtu mban titullin Baçelor në Ekonomi & Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare nga Universiteti Amerikan në Bullgari. 
Para se t’i bashkohej GAP- it Gentiani ka qenë i angazhuar si asistent lënde me temë politikë ekonomike gjatë kohës së tij në Universitetin e Freiburgut, si dhe si praktikant në vende sikur IOS Partners, Inc., dhe Ministria e Financave e Kosovës.

 

 

GAP Donatorët

Swedish International Development Cooperation Agency National Endowment for Democracy Rockefeller Brothers Fund Open Society Institute Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë