Stafi

Kreshnik Ymeri

Asistent Hulumtues

Kreshnik Ymeri është Asistent Hulumtues në Institutin GAP që nga Janari i vitit 2023.Para se t’i bashkohej GAP-it, ai ka punuar si Zyrtar dhe Koodrdinator i Projekteve ne disa Organizata të Shoqërisë Civile në Kosovë, kryesisht të fokusuara në fushën e zhvillimit të demokracisë dhe rritjes së transparencës.

Kreshniku ka përfunduar studimet Bachelor për Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës, gjatë kësaj kohe ka qenë edhe pjesë e programit të shkëmbimit të studentëve në Universitetin e Glasgow në Britaninë e Madhe. Ai është në përfundim të studimeve master për Politika Publike dhe Menaxhmet në Universitetin Corvinus në Budapest, Hungari.  

 

 

GAP Donatorët

Swedish International Development Cooperation Agency National Endowment for Democracy Rockefeller Brothers Fund Open Society Institute Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë