Stafi

Agron Demi

Drejtor i Hulumtimeve

Agroni Demi është Drejtor i Hulumtimeve në GAP. Agroni iu bashkua GAP në mars 2008 dhe ka shërbyer si Analist i Politikave dhe Drejtor Ekzekutiv i GAP për gjashtë vite (2010-2016). 

Agroni ka mbaruar studimet bachelor në Administratë Publike, si dhe studimet bachelor në Punë Sociale. Ka mbaruar programin profesional të Harvard Kennedy School për menaxhim të organizatave jo qeveritare. Para se t’i bashkëngjitej GAP-it ai ka punuar edhe në Institutin Nacional Demokratik (NDI), si asistent legjislativ për Komisionin Parlamentar në Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale, si dhe Komisionin Parlamentar për Buxhet dhe Financa, në Kuvendin e Kosovës.

 

GAP Donatorët

Swedish International Development Cooperation Agency National Endowment for Democracy Rockefeller Brothers Fund Open Society Institute Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë