Stafi

Xhesilda Mehmetaj

Asistente Hulumtuese

Xhesilda është asistente hulumtuese në Instititutin GAP nga korriku i vitit 2022. Ajo përfundoi studimet Bachelor në Rochester Institute of Technology Kosovo në degën Ekonomi dhe Menaxhim Biznesi, dhe u diplomua në maj 2022 si Summa Cum Laude. Para se t'i bashkohej Institutit GAP, Xhesilda ka punuar si rekrutuese dhe praktikante administrative.

 

GAP Donatorët

Swedish International Development Cooperation Agency National Endowment for Democracy Rockefeller Brothers Fund Open Society Institute Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë